PE-skyddande film ersatte framgångsrikt cellofan

- Aug 03, 2020-

PE-skyddsfilm är en skyddsfilm med speciell polyeten (PE) plastfilm som basmaterial. Det skyddar produkten från förorening, korrosion, repor etc. under produktion, transport, lagring och användning, och gör produktytan Att bibehålla de ursprungliga fördelarna som smidighet och glans kan förbättra produktens kvalitet och dess konkurrenskraft på marknaden. På grund av sitt tydliga och glansiga ytskydd och låga priser har PE-skyddsfilmen under de senaste 30 åren uppnått en enastående framgång på förpackningsmarknaden. Inte bara har den framgångsrikt ersatt cellofan, utan den har också snabbt utvecklat sin egen marknad, särskilt Det är den sammansatta filmen som ersätter papperet. För närvarande överstiger den globala årliga konsumtionen av skyddande film 3 miljoner ton, och den växer snabbt.

Med utvecklingen av Kina' s PE-skyddande filmproduktionsteknologi har ett stort antal utmärkta tillverkare av PE-skyddande film framkommit och snabbt omvandlat Kina från en nettoimportör av skyddsfilm till en nettoexportör, vilket har gett ett enormt bidrag till Kina' s ekonomisk utveckling. bidrag. Huvudproduktionen av skyddsfilm koncentrerades ursprungligen i industrialiserade länder som Japan, USA och Europa. På grund av den tidigare industrialiseringen i Europa och USA, gick den in i ytskyddskraven för produkter tidigare än i Asien för att minska cirkulationen från fabriken till marknaden. I processen för transport, hantering, lagring och till och med visning av produkten uppstår förlusten av ytre repor. Europeiska märken dominerar världen inom skyddsfilmen av gummibaserat lim, och på grund av dess egenskaper används den skyddande filmen av gummibaserat lim fortfarande i efterbehandlingsindustrin av rostfritt stål, aluminium och till och med vissa plastdelar.

När det gäller vetenskaplig och teknisk innovation har PE-skyddande film ökat investeringarna i forskning och utveckling. För närvarande påskyndar Kinas fästelement industrin justeringstakten, från ensidig strävan efter produktionsvärde och produktion till omvandling av kvalitet och varumärkeseffekt, från ensidig strävan efter stort och omfattande, till specialiserat, förändringen i riktningen för precision och specialitet, från produktionsorienterad till produktionstjänstorienterad, har tydligt markerat koncentrationen av fästelementindustrin. Tre stora fästindustrikluster i Yangtze River Delta, Pearl River Delta och Bohai Bay Rim har ursprungligen bildats, och flera fästelement baser har byggts i Jiaxing, Ningbo, Wenzhou, Dongguan, Hebei Xingtai och Yongnian. Under 2000-talet har konkurrensen på marknaden ökat ytterligare. För att upprätthålla en hållbar och stabil utveckling av fästindustrin har vi lagt fram en ny idé om GG-kvot, justering i utveckling och uppgradering av justering GG-kvot; och följer anpassningen av marknadsstruktur och produktstruktur. Att främja omstrukturering av företag och industriell tätbebyggelse och främja omvandlingen av den ekonomiska tillväxtläget för hela industrin.

PE-skyddsfilm är en lågdensitetsprodukt, som återspeglas i: samma vikt, längden på PE-filmen är mer än dubbelt så lång som PVC-filmen. Samtidigt är det icke-växlande, särskilt lämpligt för tryckta ledningar med låg vidhäftning (som gummitrådar) och vita ledningar. Det är mer effektivt att förhindra att trådutskrift faller av och se till att vita ledningar inte gulnar. På samma gång, på grund av produktens höga transparens, kan det vara att förpackningsprodukter är vackrare. Denna produkt används ofta i ledningar, kablar, slangar, stålrör, olika efterbehandlingsrullar, mekanisk utrustning, hårdvarutillbehör, möbler, byggnadsmaterial och sportsportskor för turister. Nackdelen med PVC-lindningsfilm är att den är lätt att bryta under transport, har dålig viskositet och är lätt att förlora, men priset är lågt.https://www.pe-protectionfilm.com/