PE-skyddande filmanvändning

- Jan 15, 2020-

1. Hårdvaruindustri: PE-skyddsfilm används ofta i datorfall, galvaniserad plåtstämpel, aluminiumplatta, rostfritt stålplatta, guldplatta i titan, plaststålplatta, glasplatta, solpanel etc.

2. Fotoelektrisk industri: PE-skyddsfilm används ofta i LCD-skärmar med flytande kristaller, bakgrundsbelysningspaneler, kalla ljusfilmer, membranomkopplare, mobiltelefonskärmar etc.

3. Plastindustri: PE-skyddsfilm används ofta för ytskydd av ABS, PP-formsprutade produkter, PVC-ark, akrylark, instrument, plastlinser, spraymålade delar, etc.

4. Tryckindustri: PE-skyddsfilm kan skydda ytan på tryckta typskyltar som PVC, PC-kort, aluminiumplatta och film.

5. Tråd- och kabelindustri: Skyddet av axelmonterade koppartrådar, halvfabrikat, färdiga produkter, valsade produkter kan effektivt förhindra dammföroreningar och har effekten att förhindra oxidation och smuts.

6. I elektronikbranschen används de färdiga produkterna och halvfabrikaten för skydd vanligtvis under produktionen. Det är inte lätt att skrapa och stöta på monteringslinjen!

7. Inom den digitala mobiltelefonindustrin kallas mobiltelefonfilm också mobiltelefon skönhetsfilm och skyddsfilm för mobiltelefoner, som är en slags kall ytfilm som kan användas för att installera klockkropp och skärm.

8. Och ett stort antal produkter som används för att göra plastpåsar, plastfilmer. https://www.pe-protectionfilm.com/