Pe skyddande Fim For Keramiska plattor krav och fördelar

- Feb 18, 2019-

Pe skyddsfilm används för kakelns funktion, huvudsakligen för att sätta en film på det fysikaliska objekt som ska skyddas, så att det kan skydda i viss utsträckning. Naturligtvis är kakel vi använder ofta detsamma, det behövs före användning. För skydd, för att förhindra korrosion och oxidationsskador etc. måste vi välja kakel med skyddsfilmen vid inköp.

Pe skyddsfilm används för plattan före konstruktionen, golvet måste rengöras först, inga skräp, annars blir det lättare att skada golvfilmen. Ta sedan bort golvfilmen, vika ut och riva den tjocka filmen bakom. Sidan med limet på den är fastsatt på plattan. Glatt sedan det för hand och håll det fast. Och speciellt måste vara uppmärksam på hörnen stiger inte.

Pe skyddsfilm används i viss utsträckning för plattor för att minska golvproblemen, och det är nödvändigt att noggrant lägga golvplattorna. Var uppmärksam på väggplattorna, skynda inte till sömmen när du lägger torr, så att inte plattorna blir lösa och ojämna, vilket påverkar konstruktionseffekten.

Innan golvplattorna är torra, gå inte på det för att samla skräp så att inte kakelarna blir lösa och ojämna. Vänta tills du har gjort det, använd sedan golvskyddsfilmen.