Observera vid användning av skyddsfilmen

- Feb 29, 2020-

1. För att uppnå bästa resultat måste materialets yta vara ren och torr. Det rekommenderas vanligtvis att använda en trasa för att doppa en blandning av 巽 propanol och vatten i ett förhållande av 1: 1 för att rengöra ytan på den manuella färgpistolen. Efter att vattnet har förångats helt är ytan helt torr.

2. Fäst PE-skyddsfilmen på materialets yta och applicera ett tryck på cirka 1,05 kg / cm2 i genomsnitt med en rulle eller på annat sätt för att den ska passa effektivt.

3. Följ skyddsfilmens bindningsmetod från punkt till linje till ytkontakt med limytan. Använd plastskrapor eller rullar för manuell limning för att applicera jämnt tryck. Se till att trycket har applicerats på ytan på det ultravioletta UV-lampröret innan du tar ihop limet med föremålet för att undvika luftinträngning.

4. Riv av PE-skyddsfilmens släpppapper. Om du i det föregående steget ser till att det inte finns någon luft mellan limet och föremålet som ska fästas, kan det säkerställa att inga luftbubblor alstras, och sedan klistra in materialet som behöver fästas och applicera också trycket på 1,05 kg / cm2 gör den effektiv och perfekt passform. Om du vill ta bort luftbubblor rekommenderas det att öka trycket, med objektets gräns som den övre gränsen.

5. Det rekommenderas att en mer normal och idealisk konstruktionstemperatur är mellan 15 ° C och 38 ° C, inte lägre än 10 ° C.

6. För att hålla skyddsfilmen med stabil kvalitet när den används rekommenderas att lagringsmiljön är 21 ° C relativt fukt.

7. Det rekommenderas att när du använder en skyddsfilm utan ett underlag, inte ska kontakta skyddsfilmen igen när du bearbetar kanten på den skurna formen för att undvika situationen med limrester. https://www.pe-protectionfilm.com/