Produktspecifikationer och användningsområden av skyddande plastfilm för metall

- Jan 10, 2019-

Metall skyddsfilmen används främst inom metallindustrin, och kan användas för plana skydd av olika metallprodukter såsom rostfria plåtar och aluminiumlegering plattor. Vi vet att många metallprodukter är lätt repad vid hantering och metall skyddsfilmen är lätt att skala och skal på ytan av objekt, flyttas inte lim, och inte bryta eller falla av när stålplåt är böjda i 90°.

 

Produkter används ofta närvarande, metall skyddsfilm och olika produktmodeller och specifikationer kan väljas. I produktionsprocessen, produkten är huvudsakligen gjord av polyeten plastfilm som substratet, tvärbunden polyakryl harts som limmet och sedan lagt till flera speciella tillsatser för att förbereda och felsöka. Limmet är mjölkvit, mjukt och klibbigt, och har ett brett utbud av skydd för olika plattor.

 

När det gäller specifikationerna av metall skyddsfilm produkter, kan de anpassas enligt krav som kunder. Denna produkt kan appliceras på rostfria plåtar, såsom spegel stål plattor, frostat stålplåt, färg stål tallrikar, etc. Kan också tillämpas på surface skydd av olika aluminiumprodukter, aluminiumplåt, grov aluminiumplåt, aluminiumprofil, frostat aluminiumprofil, sprutad aluminiumprofil, elektrofores aluminiumprofil, spray Matt aluminiumprofil, spraya grov sand profil, etc.