Skyddsverkan av rostfritt stål pe skyddsfilm på rostfria produkter

- Oct 08, 2018-

Den skyddande skyddsfilmen i rostfritt stål är tillverkad av speciell polyetenplastfilm som substrat. Dess största fördel är att den kan skydda de skyddade produkterna från föroreningar, korrosion, repor och skydd under produktion, bearbetning, transport, lagring och användning. Den ursprungliga släta och glänsande ytan förbättrar produktkvaliteten och konkurrenskraften på marknaden.

Faktum är att rostfritt stål pe skyddsfilm inte bara kan skydda rostfria produkter utan också förlänga produkternas livslängd för att ge full prestanda till de överlägsna prestandorna hos rostfria stålprodukter. Den skyddande filmprodukten är mjuk i egenskaper, bra i vidhäftningsförmåga, lätt att hålla fast, lätt att skala bort, peeling utan rester och bekväm att använda.

I praktiska tillämpningar återspeglas överlägsen prestanda i den skyddande folien av rostfritt stål i många avseenden: För det första kan den skydda ytan av rostfritt stålmaterial väl och har god vidhäftning mot skyddsmaterialet så att materialet befinner sig i process för hantering och bearbetning. I mitten är det inte lätt att lyfta eller falla av. För det andra har skyddsfilmen bra väderbeständighet och stabilitet för att hålla limet och kopplar inte av även efter en lång tidsperiod. Efter att ha tagits bort förblir inget kvarvarande lim kvar på skyddsmaterialets yta. Http: //www.pe-protectionfilm.com/