Skyddande film för aluminiumprofilerande profil som används i enlighet med graden av vidhäftning

- Mar 11, 2019-

Skyddande film för aluminiumprofiler används vanligtvis för att förpacka varor, damm, repor, olja, fingeravtryck och så vidare. Numera har många produkter till salu i allmänhet en skyddande film på ytan, så marknaden för skyddsfilm är mycket stor, oavsett om den är mellan en färg eller en transparent aluminiumsträngsprutad skyddsfilm och en skyddad produkt, var uppmärksam på ytan på profil. Effektiv rengöring kommer att undvika problem.

Det är välkänt att man idag har olika sätt att använda beroende på viskositeten i dagens aluminiumsträngsprutningstyp. Naturligtvis, som viskositeten ökar, är materialet som ska klistras olika. Om vi kan se viskositetsstandarden för skyddsfilmen av aluminiumsträngsprutning kan vi bestämma den pastaskyddade produkten enligt viskositeten. Vi måste uppmärksamma ju högre viskositeten, ju fler produkter som kan klistras, desto mer produkter som inte är limbara kan också lätt adhereras.

Exempelvis kan en skyddsfilm med hög viskositet av aluminiumsträngsprutning fästas på en grovkornig aluminiumplatta. När du klibbar produkten, om det förekommer ett fenomen av skalning, bör vi inte överväga produktens fel, vilket kan vara orsakat av otillräcklig viskositet. Därför är det det bästa sättet att ersätta skyddsfilmen med hög viskositet av aluminiumsträngsprutning.

https://www.pe-protectionfilm.com/