Produktionsprincip och miljöskyddskrav i golvskyddande film i trägolv

- Mar 17, 2019-

Det är mycket nödvändigt att använda skyddsfilmen för golvet i dekorationen av trägolvet. Produktens skyddsfunktion är inte försumbar. Den är främst tillverkad av miljövänlig PVC och industriell stickad bomull. , har en dubbel roll. Pvc har funktionen anti-slip, vattentät, anti-färg och jämn brandskyddsmedel. Kombinerad med stickad bomull kan det hindra damm från att absorbera damm och spela en dämpande effekt på saker som faller från höga ställen. Den dekorativa golvskyddsfilmen används för att effektivt förhindra att golvplattor, marmor och trägolv skadas av repor.

Träbeläggningsfilmen är också ett miljövänligt material när det hanteras. Den är smaklös och irriterande och kan återvinnas 2-4 gånger under användning. Pvc kan också skriva ut annonser, skriva ut logotypnamnet på företagets bild och spela en roll i propaganda. Efter renoveringen bidrar även den dekorativa golvskyddsfilmen till rengöringsarbetet i ryggen, och de onödiga sakerna på toppen kan direkt tas bort, vilket är bekvämt och tidsbesparande.

Det finns många detaljer som måste uppmärksammas vid renoveringen av den nya trägolvskyddsfilmen. I operationen är det inte begränsat till kakelskyddsfilmen, såsom dörrar och fönster, väggar, möbler och vatten och el. Vi kan dekorera vårt nya hem vackert och bekvämt, så att ägarna kan känna sig mer tillfreds.

Principproduktion av trägolvskyddsfilm

1. Principen för ett skyddande filmlim (lim) med en viskoelastisk polymer.

1. Film: Limskiktet kan vara i nära kontakt med ytan på vidhäftningen och strömma in i ytan av ytan för att vidhäfta så mycket som möjligt så att den effektiva kontaktytan ökas.

2. Tearfilm: Gummilagret har hög avvisningsbeständighet, och ju högre avspolningshastighet desto högre peelingstyrka är det tryckkänsliga limet.


https://www.pe-protectionfilm.com/