Skyddsfilm är ett oumbärligt förpackningsmaterial inom olika branscher

- Jul 27, 2020-

Produktionsmaterialet för PE-skyddande film är en organisk polymerförening med den enklaste strukturen och det mest använda polymermaterialet i världen idag. Den använder speciell polyetylen (PE) plastfilm som basmaterial och är uppdelad i högdensitetspolyeten, mediumdensitetspolyeten och lågdensitetspolyeten enligt densiteten. Produkten kan delas in i mikroklibbiga, lågklibbiga, medelklibbiga, högklibbiga osv. Produkter med värmebeständig och högtempererad yta från 60 till 230 grader. Kunderna kan välja sina egna produktserier efter deras behov. PE-skyddsfilm kan skydda varorna från föroreningar, korrosion, repor och bibehålla ytglansen på de ursprungliga föremålen under transport, bearbetning, lagring och användning, vilket förbättrar produktkvaliteten. Det är ett oumbärligt förpackningsmaterial för alla typer av rostfritt stålplattor, aluminiumplattor, spegelpaneler, titanplattor, färgstålplattor, dekorativa plattor, plexiglasplattor, eldfasta plattor, marmorplattor, gardinväggar, plaststålprofiler och andra industrier .

PE-skyddsfilmer utvecklas snabbare och snabbare. Numera utvecklas de mycket snabbt inom olika applikationer inom det industriella området och digitala produkter. Kvaliteten och egenskaperna hos skyddsfilmer ställer också högre och strängare krav. Det används nu inom många områden, främst inklusive: belagd metallproduktyta, metallproduktyta, plastproduktyta, elektronisk produktyta, fordonsproduktytan, skyltproduktytan, profilproduktytan och andra produktytor. Var uppmärksam på utvecklingen av nya produkter med höga barriäregenskaper, hög temperaturbeständighet och friskhet, såsom sterila förpackningsfilmer, antistatiska filmer och matlagningsresistenta filmer. Fokusera på utveckling av förpackningsprodukter som läkemedel, varma drycker och öl, och utvecklingen av flerskiktiga sammansatta ihåliga behållare, husdjursflaskor, giftfria förpackningsburkar, burkar, etc. Bygg en råvaruproduktionsbas för nedbrytbar PE-skyddsfilm.

Skyddsfilmens roll är att skydda materialen som ska skyddas från skadliga gaser och mikroorganismer under transport, lagring och bearbetning; det kan också förhindra dammförorening, mekaniska repor; och böjning och sträckning I processen för bearbetning förbättras smörjmedlet mellan materialet och formen effektivt för att bättre förbättra effektiviteten i processen, och även för att säkerställa produktnivån och minska konsumtionen av råmaterial, så att uppnå syftet att öka vinsten för företaget. Förlita sig på de tekniska fördelarna med den kemiska industrin och använda produktionstekniken för nedbrytbar plast-polymjölksyra, kommer en nedbrytbar råvaruproduktionsbas att byggas. Samtidigt påskynda tillämpningen av nedbrytbara plastråvaror och utveckling av produktteknologi, så att produktions- och applikationsutvecklingstekniken för nedbrytbar PE-skyddsfilm är i framkant. PE-skyddsfilmens framtida utvecklingsriktning bör utvecklas mot ovanstående fyra aspekter och bör tränga in i fler fält. Konkurrensen mellan PET-skyddsfilm och PE-skyddande filmsträckfilm har börjat i Kina redan 1995. På grund av problemen med Kinas' s bearbetnings- och raffineringsteknologi har PET-skyddsfilm alltid varit i nackdel, vilket resulterar i i högre kostnad än PE-skyddsfilm. Många, industrins inträdesbarriär är mycket högre än PE-skyddsfilm, så appliceringen av PET-skyddsfilm är begränsad.https://www.pe-protectionfilm.com/