Skyddsåtgärder och processkrav för skyddande film för aluminiumprofiler yta

- May 08, 2019-

Den verkliga betydelsen av skyddsfilmen för aluminiumprofiler är en tillfällig skyddsåtgärd som vidtas för att förhindra ytan att skrapa under processen för lagring, transport eller bearbetning av substratet.

Skyddsfilm för aluminiumprofiler yta används i stor utsträckning i aluminiumplåt, aluminiumplastkompositbräda, spegelplåt, färgplatta, plexiglasplatta, dekorationsskiva och ytskydd av aluminiumprofiler, profiler av stålprofiler, rostfria stålspolar, marmormaterial och display skärmar.

Den skyddande filmen för aluminiumprofilens yta är baserad på en specifik form av polyeten (PE) film, och polyakrylsyrahartset (harts) har använts som huvudmaterialet i det tryckkänsliga bindemedlet. Den är belagd och skuren med flera specifika lim. Det behandlas av förpackningar och andra processer. Den skyddande filmen är mjuk i naturen, bra vid vidhäftning, lätt att hålla fast och lätt avskalad. Det tryckkänsliga limet har god stabilitet och har ingen negativ effekt på ytan på produkten som ska fästas.

www.pe-protectionfilm.com