Punkteringssäker super styrka och hög prestanda för PE skyddsfilm

- Jun 28, 2018-

För vanliga PE skyddsfilmen, det inte bara har prestanda för den allmänna skyddsfilmen, men har också anti piercing superstarkt höga prestanda.

PE skyddsfilm är en industriell film förpackningsprodukt och har hög hållfasthet, hög töjning, god self-vidhäftning och öppenhet. För hand-wrapping film kan, det också användas för maskin-wrapping film, som allmänt kan användas för centraliserad förpackningar av olika varor.

PE sträckfilm består av flera olika märken av fleromättade harts blandas extrudering, med punkteringsmotstånd, super styrka och hög prestanda, förpackningen av varor staplade på lastpallarna, så att förpackningen är mer stabil och ren, mer super stark vattentät effekt används ofta i utrikeshandeln export, papperstillverkning, hårdvara, plast kemikalier, byggmaterial, livsmedel och läkemedelsindustrin.

PE Stretch film, söm tejp sträckfilm, är en hög kvalitet söm tejp som underlaget, inte lägga till högkvalitativa tackifier, efter värme, extrudering, gjutning, och rulla sedan luftkyld av kylan, har fördelarna med stark seghet, hög elasticitet, tår motstånd, hög viskositet, tunn tjocklek, kallt motstånd, värmebeständighet, tryckhållfasthet, dammtät, vattentät, enkelsidigt vidhäftning och dubbelsidig vidhäftning, etc. Det kan sparas när den används. Material, frälsande arbete, sparar tid, ofta används i papper, logistik, kemi, PE skyddsfilm, byggmaterial, livsmedel, glas och så vidare.

PE slittning och slingrande film: den är baserad på högkvalitativa söm tejp, och det läggs inte med hög kvalitet man. Det är uppvärmd, extruderade, gjutna, kyls av kylda rullarna och har stark seghet. Tår-bevis, hög viskositet, hög elasticitet, tunn tjocklek, köldtålig, värmetålig, tryck-resistenta, damm-bevis, vattentät, enkelsidigt lim och dubbelhäftande tejp, etc., kan spara material, spara arbetskraft och spara tid när den används. Ofta används i papperstillverkning, logistik, kemiteknik, plastråvaror, byggmaterial, livsmedel, glas, etc.

http://www.PE-protectionfilm.com/