Kvalitetskrav och fördelar med Counter-ytskyddsfilmen

- Mar 05, 2019-

Skyddsfilmen mot takytan är tillverkad av en speciell polyetenplastfilm som ett substrat, ett tvärbundet akrylharts som ett lim och bearbetas sedan av flera speciella tillsatser. Det är mjukt i naturen, gott i vidhäftning, lätt att klistra, lätt avskalning och peeling utan rester är fördelen med ytan skyddsfilmen, så att den skyddade produkten inte förorenas, korroderas eller repas under produktion, bearbetning, transport , lagring och användning. För att skydda den ursprungliga släta och glänsande ytan, vilket förbättrar produkternas kvalitet och konkurrenskraften på marknaden.

Skyddsfilmen Counter måste strikt granskas efter varje försändelse, så att den effektivt kan garantera kvantiteten, längden och bredden i viss utsträckning, och den kan användas korrekt. Produktens tillståndstillstånd bör vara temperatur och fysiskt vid användning. Formen eller det fasta innehållet bör vara kvalificerat.

Förberedelsestillståndet för ytskyddsmedel på platsen kan effektivt tillhandahålla dess högtemperaturresistansfunktion när det är nödvändigt eller kan vidhäftas med den kalla och heta pastaen när den är fastsatt och kan användas under olika användningsbetingelser. Dess anpassningshastighet är en viktig faktor vid kontroll av kostnad och kvalitet i användningsförloppet. Produktets hastighet bestäms i viss mån beroende på graden av automatisering av den använda processutrustningen.


https://www.pe-protectionfilm.com/