Flera huvudfunktioner och specifikationer för PE-glasfilm

- Aug 14, 2020-

Även om PE-glasfilm ser oöverskådlig ut, blir den mer och mer viktig i det moderna livet. Som ett vanligt använt material används glas ofta i våra liv. För att ytterligare förbättra användningseffekten av glas är det nödvändigt att fästa en skyddsfilm på ytan. Först av allt har PE-glasfilm effekten av värmeisolering och energibesparing. Enligt faktiska tester, när utomhustemperaturen når 39 grader Celsius, kommer inomhustemperaturen med glasfilmen att vara 4-7 grader lägre än inomhustemperaturen utan installation.

Det kan ses att en av fördelarna med att använda PE-glasfilm är att den kan uppnå en mer idealisk värmeisoleringseffekt. Och på vintern blockerar det också värme inomhus från att stråla utåt, vilket reducerar kostnaderna för luftkonditionering eller uppvärmning kraftigt. För det andra har det explosionssäkra och anti-seismiska effekter. Oavsett om det är naturkatastrofer som jordbävningar och orkaner eller olyckor av människor eller människor, orsakar det den dolda risken för personskada på grund av trasigt glas.

Ännu viktigare är att användningen av PE-glasfilm kan minska naturkatastrofer och skador på människan i viss utsträckning, bygga ett doldt skyddsnät för glaset, minska oavsiktlig personskada och skydda egendomens säkerhet. Om en starkare glasfilm är installerad kan den direkt ersätta det stängda järnstaketet. Samtidigt har det också funktionen att kikar mot enskilda vyer. Att sätta en glasfilm på insidan av dörren och fönsterglaset påverkar inte ljusets inträngning, utan gör också landskapet utanför fönstret klart och identifierbart, och kan göra att de nyfikna ögonen inte kan se det privata utrymmet i rummet. är oundgängligt särskilt för byggnader av gardinväggar och stora hus med glas.

Dessutom har användningen av PE-glasfilm också en viss grad av dekoration, vilket bättre kan uppfylla kraven från olika användare för olika stilar av rumsdekoration och dekorationsstilar i den moderna dekorationsprocessen. En mängd olika färger och mönster är olika, vilket kan ge subtila och olika stilar av dekorativa effekter. Det har blivit ett idealiskt val för dekoration av hem, kontor, köpcentréer, restauranger och andra utrymmen, vilket ger konstnärlig skönhet till kommersiella och bostadsmiljöer.

Förutom ovanstående konventionella effekter kan PE-glasfilm också spela en speciell skyddande rollskuddsäker säkerhet. Den förstärkta säkerhetsfunktionen med hög styrka i den förstärkta glasfilmen kan ge ett effektivt säkerhetsskydd vid viktiga tillfällen som finansinstitut, militära institutioner och utrikesinstitutioner. Om du installerar glasfilm på glasdörrarna och fönstren på dessa institutioner kan du välja Kabo-produkter, precis som med skyddet av den pansrade diamanten, kan den spela funktionerna som stöldskydd, anti-rånande, explosionssäker och skottsäker .

Kort sagt har den transparenta PE-glasfilmen god ljusöverföring, enhetlig och mjuk färg och inget ojämnt vågdjup. Landskapet kommer naturligtvis att ändra färg när det betraktas inifrån. Fyra grundläggande egenskaper: värmeisolering och energibesparing, UV-beständighet, vacker och bekväm, säker och explosionssäker.https://www.pe-protectionfilm.com/