Stötdämpning och rengöring av golvskyddsfilm

- Apr 19, 2018-

Under normala förhållanden är hela processen med dekoration och byggnadsdekoration av huset lång, och länken utformad på en viss nivå är också relativt hög. Under hela byggprocessen kommer golv, hörn, trappor och möbler oundvikligen att orsaka svårigheter. Det finns silt, så det är nödvändigt att använda skyddande golvbeläggningar för dekoration.

Golvskyddsfilmen har kunnat stiga till viss del de senaste åren. Den skyddande effekten av sina produkter kan inte ignoreras. Den är främst tillverkad av PVC och industriell stickad bomull. PVC är glidfri, vattentät och anti-slip. Färgens funktion och jämn brandhämmande och flamskyddsmedel, i kombination med stickad bomull, kan förhindra fuktabsorption, dammabsorption och dämpning.

I en viss utsträckning kan den effektiva delen av den dekorativa golvskyddsfilmen, så att den effektivt hindrar golvet från att repas, är PVC också ett miljövänligt material, smaklöst och irriterande och kan återvinnas 2-4 gånger. Pvc kan också skrivas ut reklam, efter renoveringen, dekorativ golvskydd film är också bidrar till baksidan av rengöringsarbetet, kan du direkt över de onödiga sakerna borta.

För närvarande är den vanliga skyddsfilmen på marknaden pvc enkelskiktskyddsfilm, pvc + bomullsskyddande film och ovävda skyddsfilm. De tre typerna av skyddsfilm som används i operationen är också mycket speciella om platsen, det första enda skiktet Pvc används vanligtvis för väggskyddande film, mer vattentätt och färg. pvc + bomull används för att skydda markens marmor mer slitage och buffert; non-woven, då kommer det mesta av dekorationsföretaget att välja att skydda dörrarna och fönstren och väggarna. Det finns inte mycket friktion på dessa ställen, och även non-woven material kan användas.

Golvskyddsfilmen antar i viss utsträckning EPE pärlemattan. Det här är en ny typ av miljövänligt förpackningsmaterial. Det har fördelarna med stötdämpande, ljudisolering, vattentät, fukttät, stark seghet och återvinning mm under drift. God kemisk resistans är ett idealiskt alternativ till traditionella förpackningsmaterial.

http://www.pe-protectionfilm.com/