Rostfritt stål skyddsfilm Produktbeskrivning och bota processanalys

- Sep 15, 2018-

Håller på att producera rostfritt stål skyddsfilm produkter, vi för närvarande konfigurera substratet med en särskild formel, och använda polyakryl syra (ester) harts som det huvudsakliga materialet av den tryckkänsligt lim, och sedan beläggning, skärning förpackning med specifika tillsatser. Och andra processer görs. Flexibiliteten i den skyddande filmen är bra, ”vätning” hastigheten på ytan av den tillämpa profilen är snabb och ökningstakten i peeling styrka efter limning är låg. Kontaktklister har god stabilitet och påverkar inte negativt ytan ska bifogas.

 

Användning av rostfritt stål skyddsfilm har uppnått bra skydd för rostfria produkter, förebygga negativa skador under transport, lagring, bearbetning och montering. Peel styrkan av produkten är 50-180g/cm; (kan anpassas enligt de särskilda villkoren för profilen). Produkt färgtyper inkluderar oftast: transparent, vit (mjölk vit), blå, svart och vitt. Färger kan också bestämmas utifrån användarkrav eller mallar.

 

Håller på att producera rostfritt stål skyddsfilm, förutom det huvudsakliga materialet bör väljas strikt, samtidigt lägga till speciella tillsatser genom processen av beläggning, skärning, förpackning, etc.; mjukhet den skyddande filmen är bra, ytan är fäst ”vätning” hastigheten är snabb; peeling styrkan öka efter stickning är låg; kontaktklister har god stabilitet och har inte någon negativ inverkan på ytan för att fästas.

 

I bearbetning av rostfritt stål skyddande film kallas en av processerna härdning, vilket kan också kallas härdning. Sammansatta filmen sätts in i snabbtorkande rummet (aging room) crosslink de främsta agent och härdare av polyuretanlim. Och processen för interaktion av ytan av den sammansatta substraten. Det huvudsakliga syftet med härdning är att göra de viktigaste agent och härdare fullt reagera för en viss tidsperiod för att uppnå bästa sammansatta styrkan. Andra är att ta bort låg kokande lösningsmedelsrester såsom etylacetat.

 

I allmänhet i produktionen av rostfritt stål skyddsfilm inkluderar kontroll av härdningsprocessen främst kontroll av bota temperaturen och härdningstiden. Bota temperaturen och härdningstiden bestäms av egenskaperna för limmet används och slutliga prestandakraven i produkten. Olika bindemedel typer har olika bota temperaturer och tider. Bota temperaturen är alltför låg, under 20 ° C, bindemedlet reaktion är mycket långsam; bota temperaturen är för hög, substrat film tillsatsen påskyndar, som påverkar prestanda för sammansatta filmen och öka lukt. Om härdningstiden är för lång, kommer utförandet av sammansatta filmen också vara påverkas och ökat. Lukt, som främst orsakas av utfällning av processhjälpmedel i polyetenfilm.

 

I bearbetning av rostfritt stål skyddsfilm, är faktorer som bör beaktas i kontrollen av härdning villkor: om värme motståndet av råvaran är bra, krympning temperaturen är hög, kan bota temperaturen vara ökade; härdningstiden av produkten med hög rubberizing belopp är förlängt; Härdningstiden av valsade produkten kan minskas på ett lämpligt sätt; produkten med längsgående ribbor kan förlängas för en längre period av time.https://www.pe-protectionfilm.com/