Tekniska krav för skyddande Film för marmor sten

- Dec 24, 2018-

Marmor sten skyddande film kan inte endast anpassas enligt användarens krav, men också färgen på serien av skyddsfilmen produkter är olika, såsom transparenta, mjölkaktig vit, svart och vitt utskrift. Marmor sten skyddsfilm är tillverkad av polyeten plastfilm som grundmaterial, tvärbunden polyakryl harts som limmet, och sedan till med flera speciella tillsatser att förbereda och felsöka.

 

När du gör marmor sten skyddsfilm, valda limmet är inte bara miljövänligt, men även färglös och transparent och har karaktären av mjukhet och god vidhäftning, vilket säkerställer viskositet kravet på skyddsfilmen. Bland dem, kan viskositet delas in i en låg viskositet skyddsfilm, en medium viskositet skyddsfilm och en high-viscosity skyddsfilm.

 

När det gäller specifikationerna för bredden och längden på marmor sten skyddsfilm, kan det anpassas enligt de faktiska kraven. Tjocklek i sortimentet ingår 0,025 mm till 0,15 mm och det temperatur motståndet av produkten bör generellt uppfyller kraven i Temperaturmotstånd av 60 ° C/150 timmar. Förlängning av marmor sten skyddsfilmen är dessutom generellt över 250%.