Temperaturegenskaper och skydd av vattentät skyddsfilm för aluminiumpanel

- May 02, 2019-

Den vattentäta skyddsfilmen för aluminiumpanel används huvudsakligen för applicering på produktens yta och kan skyddas mot att det är smutsigt och repat vid lagring, transport och bearbetning. Lämplig för aluminiumlegeringsprodukter, rostfria produkter, plexiglasprodukter, möbler samt lackpaneler, spegelplattor, legeringspaneler och dekorativa paneler, byggpaneler etc.

När ytan på den vattentäta skyddsfilmen för aluminiumpanelen behöver djup bearbetning som sprutning, syra etsning, etc. måste ytan som inte behöver sprayas eller etsas skyddas. När ett flertal färger sprutas är avskärmningseffekten viktigare. Det är ett bra val att använda PVC-skyddande film för avskärmning.

Den vattentäta skyddsfilmen för aluminiumpanelen kännetecknas av att den är stark och inte fast, och ytan av produktsubstratet är fast vidhäftad och när processen är klar lämnas inte limet och korrosionen orsakas inte.

1. Temperaturegenskaper: Det tillämpliga intervallet är -30 ° C till 70 ° C.

2. Fuktmotstånd: Den kan lagras och användas under lång tid i en miljö med en relativ fuktighet på 95%.

3. Åldringsbeständighet: Åldringsbeständighetsperioden för PVC-skyddsfilm är 6 månader.

Materialet i antifoulingfilmen är huvudsakligen fluor, och det finns två behandlingsmetoder, en är nedsänkningsmetod, den andra är vakuumbeläggning och den vanligaste metoden är vakuumbeläggning. Efter det att antirefleksfilmskiktet är fullbordat kan fluiden beläggas på den reflekterande filmen med användning av en indunstningsprocess. Antikroppfilmen kan täcka det porösa reflektionsfilmskiktet och kan minska kontaktytan mellan vatten och olja och linsen, så att oljedropparna och vattendropparna inte lätt klibbar på linsens yta och därför är även kallad en vattentät film.

www.pe-protectionfilm.com