Anti-dammfönstret glasskyddande film förbättrar det mikroskopiska utseendet, vilket ger både inomhus och utomhus visuell skönhet och sänker temperaturen.

- Apr 30, 2019-

Anti-dammfönstret glasskyddande film har en rumstemperatur på 4-6 grader lägre än för ett normalt rum på en varm sommardag; Det är 4-6 grader högre på vintern, och inomhuslivet är bekvämare. Isolering på sommaren är 85%, vinterisolering, minskar värmeförlusten med mer än 50%, vilket sparar energiförbrukningen kraftigt.

Anti-dammfönstret glasskyddande film kan isolera ultravioletta strålar, människor och föremål för att bada högkvalitativt solljus till viss del. Glasfilmen kan blockera mer än 99% av skadliga ultravioletta strålar som passerar genom vanligt glas, vilket effektivt skyddar inomhus kulturella reliker, historiska material, hantverk, böcker etc. Fading, inte åldrande, förlänger sitt liv. Det är långt högre än andra glasprodukter och solskyddsmedel, och är fastsatt med en film för att skydda den från UV-strålar och förlänga användningen av möbler och tillbehör i hemmet.

Anti-dammfönstret glasskyddande film förbättrar det mikroskopiska utseendet och lägger till visuell skönhet på insidan och utsidan. När den används använder den främst avancerad färgteknik så att rumfilmen kan uppfylla kraven på stil och färg när olika konsumenter dekorera och dekorera. Glasfilmen ger byggnaden ett nytt och unikt utseende, och kostnaden är låg, och installationen ger ingen besvär för inomhuspersonalen. Djupfärgad film, halvreflekterande eller total reflektionsfilm, rik på färg och mönster. Interiören är bekvämare och behagligare, och utseendet är mer konsekvent.

www.pe-protectionfilm.com