Appliceringen av skyddande film för sandwichpanelen är mer och mer populär

- Apr 10, 2018-

Skyddsfilm för smörgåspanel kan skydda produktens yta effektivt från förorening, korrosion, repor vid produktion, bearbetning, hantering och lagring. Det kan hålla ytorna ljusa och rena. På så sätt kommer det att förbättra kvaliteten på varorna och konkurrenskraften på marknaden. Den skyddande filmen för sandwichpanelen tillverkas av materialet LDPE och LLDPE.

När vi väljer det högkvalitativa råmaterialet utan återvinning, har skyddsfilmen på smörgåspanelen stabil vidhäftning. Det är lätt att hålla fast och stoppa utan några rester. Applikationsomfanget är bredare. De är också lämpliga för rostfritt stål. Aluminium panel, plast och PVC profiler, brandskyddskort, PS, PE, PVC, PC-ark.


Introduktionen för specifikationen av Sandwich-panelskyddande film:
Filmens tjocklek varierar vanligen från 0,03 mm till 0,1 mm. Bredden på intervallet är mestadels inom 1600 mm. Färgen på skyddande film är olika, inklusive transparent, blå, vit, svartvit, röd etc. Den speciella färgen kan framställas enligt kundens förfrågan.

Dessutom är adhesivstyrkan uppdelad i olika nivåer. Den har låg viskositet, medium, viskositet och hög viskositet. Du kan välja vilken storlek och färg som helst enligt ditt detaljerade behov.

Den skyddande filmen med låg viskositet används främst för att skydda glans och slät yta, såsom speglat rostfritt stål, PC-bräda. Medel och hög viskositet används i allmänhet för att protestera mot BA-rostfritt stål, aluminium kompositpanel, aluminiumpanel och aluminiumprofil och annan mattyta. http://www.pe-protectionfilm.com/