Appliceringen av skyddande film av rostfritt stål

- Mar 22, 2018-

Skyddsfilm kan användas på olika ytor av rostfritt stål. Det skyddar ytan mot rep, föroreningar och korrosion under transport och installation och lagring. Samtidigt kommer det också att kunna behålla ytan ljus och ren, vilket förbättrar produkternas kvalitet och konkurrenskraften på marknaden.

På den nuvarande marknaden har skyddsfilm av rostfritt stål olika specifikationer. Huvudfärgen inkluderar transparent (tr), vit (wh), svartvitt (bw) eller kund begärd. Eftersom ytan av rostfritt stål är annorlunda, är viskositetsområdet också annorlunda. Den kan delas in i låg viskositet (l), medel viskositet (m), hög lim (h) etc.

Rostfritt stål skyddsfilm kan utformas enligt kundernas krav. Huvuddragen i skyddsfilmen är ingen förorening och ingen rester. Det är lätt att hålla fast och ta av. Basmaterialet av skyddsfilm är polyetenfilm och akryl-tryckkänsligt bindemedel.

Den här typen av skyddande film av rostfritt stål kan användas för många typer av ytor. Det kan skydda ytorna av alla typer av rostfritt stål, till exempel rostfritt stålplåt, speglat rostfritt stål, pvc profiler och så vidare.

http://www.pe-protectionfilm.com/