Egenskaper och huvudsakliga användningsområden för den blå Pe-skyddsfilmen för fönsterglas

- May 17, 2019-

Den blå Pe-skyddsfilmen för fönsterglas tillverkas genom att tillsätta blått pigment till den ursprungliga filmen genom att blåsa det transparenta plastriset och sedan applicera beläggningstekniken genom att applicera oljigt lim eller vattenbaserat lim. Generellt uppdelad i två typer är en vattenfärg PE-blå skyddande film, och den andra är PE-blå skyddsfilm med oljeleg. Den blå PE-skyddsfilmen är värd för PE-skyddsfilmens prestanda. Den blå PE-skyddsfilmen är tillverkad av en speciell plastfilm av polyeten (PE). Enligt densiteten är den uppdelad i högdensitetspolyetenskyddande film, mediumdensitetspolyeten och låg. Densitetspolyeten.

Egenskaperna hos den blå Pe-skyddsfilmen för fönsterglas

Vid långvarig användning av skyddsfilm, när det gäller några speciella produkter, är den blå skyddsfilmen mycket bättre än den genomskinliga skyddsfilmen och är lätt att identifiera. Efter att vissa produkter har fästs med en genomskinlig skyddsfilm är det omöjligt att skilja var filmen är belägen, vilket leder till arbetarens svårighet att öppna den genomskinliga skyddsfilmen och minska produktionseffektiviteten. Emellertid löser den blå PE-skyddsfilmen det här problemet mycket bra. En annan egenskap hos den blå PE-skyddsfilmen är att den kan täcka produktens brister och förhindra att produkten påverkar försäljningen på grund av brister.

Huvudsyftet med den blå Pe-skyddsfilmen för fönsterglas

1, hårdvara produkter: dator chassi skal, galvaniserad plåt stämpling, dator färg kartong, plast formsprutning, tryck och målning delar ytskydd.

2, flytande kristall fotoelektriska serien: LCD-vätskekristalldisplay, bakgrundsbelysningstavla, EL elektroluminescerande film, ledande filmbrytare, pekskärm, färgdatorskärm yta skydd.

3, plastinsprutningsprodukter: ABS, PP formsprutningsprodukter, PVC-ark, akrylplåt, instrumentpanel, plastlinser.

4, varumärkesnamn utskrift: PVC, PC, aluminium, koppar och annan metall, plast varumärke ytskydd.

5, dekorativa ark: rostfritt stålplåt, aluminiumlegering, aluminium gardin vägg, titan guldplåt, plast stålplåt, Polaroid plåt, keramik, polyester ark och andra ytskydd.

www.pe-protectionfilm.com