Funktionen och huvudegenskaperna hos präglad golvskyddande film

- Apr 11, 2018-

Präglad golvskyddande film är lämplig för skydd av massivt trägolv, bambu golv, kompositgolv och annat material för att undvika skador vid hantering, produktion och användning. Vi vet att vid renoveringen är olika dekorationsmaterial mer komplicerade, och användningen av präglad golvskyddande film kommer att kunna effektivt skydda golvet samtidigt som det förhindrar smuts och minskar rengöringsbelastningen.

 

Faktum är att det finns ett behov av gott skydd av golvet innan renoveringen startar tills möblerna går in på gården. Så du måste använda den präglade golvskyddsfilmen för att linda golvytan. Omvänt, om du inte använder en skyddsfilm, efter att konstruktionen är klar kan vi konstatera att det finns mer damm på golvytan, även om det finns sprickor, vilket påverkar golvplattornas beläggningseffekt.

 

Tillämpningsområdet för präglad golvskyddsmedel: Det spelar en bra roll i skyddet av golvyten och har också funktionen av föroreningar och antistatisk.

Specifikationer: Längden är vanligtvis 200m till 1000m; bredden är mellan 10 mm och 1550 mm och tjockleken är från 0,03 mm till 0,1 mm. Produktfärgen är transparent, svartvit, mjölkaktig, himmelsblå (skrivbar mönstertext). Vanligtvis har produkten en förlängning av 150% till 250%.

 

Enligt de olika tillämpningskraven är viskositeten hos den skyddande filmens präglade golvsäkerhet relativt stabil, lätt att använda, lätt att riva och hålla fast, riva av ingen rester och ingen bild. Den präglade golvskyddsprodukten har ingen luftbubblor eller flottor när den appliceras under lång tid. Även när den används utomhus har den stark väderbeständighet.

 

http://www.pe-protectionfilm.com/