Det viktiga av PE SKYDDFILM

- Aug 24, 2018-

Det finns många typer av PE-skyddsfilmer: till exempel skyddande film för aluminiumplastplåt, skyddande film för rostfritt stål, skyddsfilm för profil, skyddsfilm för plastprofil, akrylskyddande film, glasskyddande film, elektronisk skyddsfilm, etc. Filmens specifikationer och processer är lite annorlunda, men vad är den sanna innebörden av PE-skyddsfilmen? Låt oss introducera aluminiumplastskyddsfilmen som exempel.

Aluminiumplastskyddsfilmen är ett skikt av plastfilm fäst på ytan av aluminiumplastbrädet. Syftet är att skydda den producerade plåtytan av aluminiumplast från skador under en serie processer som hantering, lager, transport, bearbetning och installation. Efter installationen av aluminiumplastkompositpanelen är den avskuren av installationsteamet, så att aluminiumplastkompositpanelens yta är lika ren som ny och har dekorativ effekt.

Den mest grundläggande skillnaden mellan skyddsfilm och förpackningsfilm är att skyddsfilmen inte bara är fäst efter att produkten är klar, men skyddar också produkten från skador vid hantering och transport. Viktigare är att det ofta används i produktionsprocessen och deltar i bearbetningen av produkten. Process (såsom skärning, hemming, borrning, stämpling, etc.). I aluminiumplastpanelindustrin är dess roll i produktionsprocessen följande: För det första används den innan aluminiumplastpanelen skärs och aluminiumplastpanelen skyddas från att den skärs när den skärs är inblandad i slutkunden (dekoration, byggteknikföretag)) Hela processen med bearbetning och installation av produkten för att säkerställa att produkten inte har några spår och ingen skada.

Därför får vi inte av misstag avlägsna skyddsfilmen på aluminiumplastpanelen på grund av dagens kul. Kompositfilmen av aluminium-plast är inte något vi kan bara flytta, men vi borde lämna det till byggnadsarbetarna, och sedan bestämmer de det.

http://www.pe-protectionfilm.com/