De viktigaste egenskaperna och rengöringsmetoden för klädhygien på renrummet.

- May 02, 2018-

Rengör klibbig matta i processen att arbeta först måste rivas från öppningarna på baksidan av skyddsskiktet på ytan av gummit, under manipulationsprocessen, sedan platthållaren ren och fri från vatten in och ut ur golv, vid användning av effektiv användningsål kommer plattan klibbig matt på marken, igen från den främre öppningen av skyddsskiktet, så att du kan använda.

Huvudegenskaper för renrumsplastiga dammsugare.

1. Rengöringshäftande matta i tillverkningsprocessen består huvudsakligen av lager av polyetylenfilm, effektiv förening, när den används i varje lager kan beläggas med en mycket unik pinne i antingen lim med högt eller låg viskositet.

2. Storleken på dammkudden för renrumssamhängen är tillämplig på olika ställen.

3. Digitala etiketter underlättar separationen mellan skivor.

4. MAGS med flera lager och rak kant kan snabbt och effektivt avlägsna damm från transportörens hjul och sålar, hålla miljön ren och enkel att använda. Ytan är förorenad och skiktet slits av.

Rengöringsmetod för renrum klibbig dammkudde.

Rengöringshäftande mattmatta i processförloppet består huvudsakligen av lager av polyetenfilmkomposit, när den används i varje lager i viss utsträckning med hög viskositetsbeläggning, klibbig matta, ren och hållbar klibbig matta, kan snabbt och effektivt avlägsnas smuts och damm av sulan, håll arbetsmiljön ren.

Den rena klibbiga stoftkudden används för att avlägsna damm från renrummet och i renrumsområdet. Dammunderlaget håller fast vid smuts under kontakt. Ripa bara av det övre lagret och använd det nya slimhinnet utan mop eller tvätta. Den kan användas ensam eller i samma ram.

Rengöringsplastens klibbiga plåtstorlek är konsekvent, det finns ingen brist i drift eller gap som orsakas av föroreningen, när man använder det kvarvarande renrummets kvarvarande nummer som visas på klibbig matta i hörnet, får man inte ta bort den övre skiktet är mycket bekvämt och lätt att riva efter användning av förorening. Ta bort skyddspapperet på dammplattan, tryck dammhjulet på dammplattan och ta bort dammföroreningarna.


http://www.pe-protectionfilm.com/