Huvudsyftet med bilmattens skyddande film

- Apr 21, 2018-

Biltillverkningsfilm används huvudsakligen vid tillverkningen av polyetenplastfilm som substrat, till viss del, huvudsakligen tvärbunden polyakrylhartshäftande preparat och felsökning. Lim mjölkvit, mjuk, mycket speciell hållartyp, ett brett spektrum av skydd för olika plattor, skyddet av ytan av olika material kan välja olika produktmodelladhesion och specifikationer.

Bilmattens skyddande film kan i viss utsträckning delas upp i två typer av ogenomskinliga och transparenta. Det finns nio färger att välja mellan när den används, såsom ljusblå, mjölkvit, svartvitt film, gråfilm, mjölkaktig vitfilm, vit svart film etc. Och enligt kundens krav på dess utskriftstryck och grafik, spela en viss grad av produktreklam.

Huvudsyftet med bilmattens skyddande film

1. Under tillverkningsprocessen kan produkten effektivt limmas på ytan av olika produkter och kan i viss utsträckning effektivt spela sin skyddande roll så att den inte skyddas under lagring, transport och bearbetning. Smutsig och repad. Denna produkt är lämplig för alla typer av aluminiumlegeringsprodukter, rostfria produkter, plexiglasprodukter, avancerade möbler, hushållsapparater, lackpaneler, spegelplattor, legeringspaneler och en rad avancerade dekorativa paneler, en mängd olika byggmaterial.

2. Maskeringsfunktion, när ytan på den bearbetade produkten ska sprutas och djupbehandlas, då ytan som inte behöver sprutas är täckt eller målade i flera färger, kan produkten användas för maskering och täckning, vilket är bekväm för användning och låg kostnad. Det är idealiskt för dig. s val.

Bilmattens skyddsfilm kännetecknas av god genomskinlighet, under drift kommer det inte att påverka utseendet på själva produkten, i viss utsträckning kommer det att vara bättre dragegenskaper och är inte lätt att bryta för en mängd substratyta kan lim, och när processen är färdig att riva av den, kommer det inte att finnas några tuggummirester, och vattenbaserat lim påverkar inte den skyddande ytan.

http://pe-protectionfilm.com/