Den främsta rollen som transparent plastfilm i jordbruket

- Nov 15, 2018-

Transparent plastfilm har en ljustransmissions- och värmestrålningshastighet på mer än 90%. Den används ofta vid låg temperatur, värmebehandling och temperaturökning för att förbättra marktemperaturen, bibehålla markfuktigheten, bibehålla marklöshet, förbättra markens bördighet, förbättra ljuset och undertrycka ogräs. Och kan få grödor att nå målet att öka mognad. Bomull, jordnötter, ris, majs, vattenmelon och grönsaksfält är täckta med transparent plastfilm.

Med utvecklingen av jordbruksvetenskap och teknik, är vissa transparenta plastfilmer direkt täckta på ytan, och vissa är i form av växthus. För att förbättra jordbruksproduktionen använder människor transparent plastfilm och glas växthus för produktion. Faktum är att det motsvarar den atmosfäriska värmeprocessen i geografihandböcker. Växter använder ljusenergi för att syntetisera organiskt material för fotosyntes. Genomskinlig plastfilm absorberar inte solljus och kan göra ljus. Genom filmen, sätt in växthuset för plantanvändning.

För kortvågig solstrålning är transparenta plastfilmer och glas nästan "transparenta", och solstrålning kan komma in i mesta genom transparent plast och glas. Men för långvågsstrålning på marken är plastväxthus och glas inte "transparenta" och långvågsstrålning på marken sällan sänds. På så sätt kan växthuset göra den externa solenergikällan kontinuerligt in i rummet, men inomhusvärmen sjunker sällan, så att temperaturen ackumuleras som ett växthus.http: //www.pe-protectionfilm.com/