Nödvändigheten att använda aluminiumsprutningsprofilens skyddande film

- Sep 26, 2018-

Den skyddande folie av aluminium-plastprofil är en av de skyddande filmprodukterna och är också en filmliknande produkt med viss ytskyddseffekt. Den skyddande filmen tillverkas vanligtvis av en polyolefinplastfilm som ett basmaterial och en akrylatbaserad polymer som ett basharts av ett tryckkänsligt lim som bearbetas av en beläggningsmaskin.

Den verkliga rollen och appliceringen av skyddsfilmen av aluminiumplastprofil är en tillfällig skyddsåtgärd för att förhindra repor på ytan under processen för lagring och transport av aluminiumprofilprodukten eller mellan processerna för substratbehandling. Produkterna används i stor utsträckning för ytskydd av aluminiumplattor, aluminiumplastkompositpaneler etc., så att produkterna skyddas mot skador under transport, lagring, bearbetning och installation.

För närvarande är det i processen att producera skyddsfilmprodukter av aluminium-plast, den första att välja en specifik form av polyeten som substratet och polyakrylsyra (ester) hartset som huvudmaterialet i det tryckkänsliga bindemedlet, och därefter med flera specifika lim. Den bearbetas genom beläggning, slitting och förpackning. I aluminiumindustrin kan skyddsfilmen av aluminiumplastprofil effektivt skydda det producerade aluminiummaterialet från skador under en serie processer som hantering, lager, transport, bearbetning och installation. Efter installationen av aluminiummaterialet är det klart att installationsteamet tårar Go, så att aluminiummaterialets yta är så rent som möjligt och det har den dekorativa effekten som den förtjänar: //www.pe-protectionfilm.com/