Nödvändigheten av att använda skyddsfilm av rostfritt stål

- Aug 31, 2020-

Vi vet att jämfört med andra material har rostfritt stål i sig utmärkta prestanda och kommer inte att korrodera efter långvarig användning. Så varför behöver så starka rostfria produkter också använda skyddsfilm av rostfritt stål? Detta beror främst på att rostfria stålprodukter utsätts för förorening, korrosion, repor och andra problem om de inte skyddas av en skyddsfilm under bearbetning, produktion, transport, lagring och installation. På detta sätt motsvarar det att minska produktens värde och till och med påverka dess användning.

Ur konsumentperspektiv vill vi naturligtvis inte köpa defekta produkter när vi köper. Efter att ha använt den skyddande filmen av rostfritt stål kan den effektivt förhindra att den rostfria produktens yta skadas eller repas. Vid användning, behöver du bara riva bort skyddsfilmen, och ytan på produkten förblir lika ljus som ny. På grund av detta klistrar tillverkarna av rostfritt stål fortfarande en skyddsfilm för att säkerställa att de är idiotsäkra.

Så hur mycket vet du om skyddande filmprodukter av rostfritt stål? Varför kan en tunn film spela en så viktig skyddande roll? I själva verket är denna skyddande film huvudsakligen tillverkad av en speciell polyetylen (PE) plastfilm som ett basmaterial, ett tvärbundet akrylharts som lim och behandlas av flera speciella tillsatser. Den är mjuk i sin natur, god vidhäftning, lätt att fästa, lätt att skala, skala utan resterande lim. Den största fördelen är att den skyddade produkten kan upprätthålla den ursprungliga släta och glänsande ytan.

Analysera helt enkelt, fördelarna med rostfritt stålskyddsfilm kan sammanfattas enligt följande: 1. God glans, rent nytt materialförpackning, hög transparens och god glans, som kan tillämpas på de flesta produktförpackningsledningar; 2. Sträckkraft Stark, vetenskapligt optimerad formel och högteknologisk teknologi för att göra produkten mer töjbar; 3. Icke-giftigt och smaklöst, inga blandade material, icke-giftiga och smaklösa, säkrare, hälsosammare och miljövänligare; 4. Hållbara råmaterial av hög kvalitet, skydd Filmen är mer slitstark, motståndskraftig mot drag och har god kemisk stabilitet.

Samtidigt kan användare på den nuvarande marknaden välja färgen på den rostfria skyddsfilmen efter deras behov. Färgtyperna är: transparent, vitt, svart och vitt, gult och vitt och kan också bestämmas enligt användarens krav eller prover. Och viskositeten för den rostfria stålskyddsfilmen är annorlunda, inklusive medelviskositet, hög viskositet och extra hög viskositet, eller viskositeten utformas separat beroende på grovheten på ytan på det skyddade föremålet.https://www.pe-protectionfilm.com/