Rollen och prestandakraven för glasytans skyddande film

- Nov 13, 2018-

Glasytans skyddande film är tillverkad av ett flerskiktigt funktionellt polyesterkompositfilmmaterial som är vidhäftat på ytan av glasprodukten för att förbättra glasets prestanda och hållfasthet och har glasböjhållfastheten och glasstötmotståndet. Styrka, undviker personskada, skydd, stöldskydd etc. som orsakas av brutet glas och faller av.

I tillverkningsprocessen behöver glasytans skyddande film använda lim, huvudsakligen innefattande laminerade kompositlimmer och monteringstryckkänsliga lim. Laminerade kompositbindemedel är lim som används för att binda tunna skikt med olika funktioner, såsom ett säkerhetsbasskikt, ett värmeisolerande skikt, ett ultraviolett skyddsskikt och liknande.

Glasytans skyddsfilm används huvudsakligen för ytan av glasprodukten för att minska glasets skörhet. Prestandakraven omfattar huvudsakligen: 1. Bra vidhäftning till glas, ingen vridning och fallande av; 2. Stabil viskositet, lätt att använda, lätt att riva och lätt att hålla fast, ingen rester; 3. Bra väderlek och klibbig stabilitet. Https: //www.pe-protectionfilm.com/