Rollen som skyddsfilm av rostfritt stål

- Mar 24, 2020-

Graden av skydd av rostfritt stålskyddsfilm för stålplattor är självklart. För tillverkningsindustrin av allmän rostfritt stålplåt som huvudkomponent är det ett effektivt sätt att förbättra produktionskapaciteten för traditionell bearbetningsindustri. Därför kan användningen av rostfritt stålskyddsfilm effektivare skydda rostfritt stål. Tunt ark.

Den rostfria skyddsfilmen som för närvarande används är en PE-svartvitt gummifilm. Under förutsättning att den rostfria skyddsfilmen inte ändras, används de vanliga behandlingsparametrarna för lasermaskinen för att klippa skyddsfilmen och plåten på en gång. Ofta används rostfritt stål för en gång skärning, kan inte uppnå en enda skärning på plats, det finns uppenbarligen följande fyra brister: ① svart snitt; ② punktera ojämnt; ③ slagg hängande; ④ stor grovhet. Från ovanstående problem antar vi att den främsta orsaken till dålig engångsskärning är att den svarta och vita gummifilmen som används inte är lämplig för laserskärning.

PE svart och vit gummifilm som för närvarande används är inte lämplig för laserskärning. Under förutsättningen för upprepade bearbetningstester har vi också genomfört en hel del undersökningar av den rostfria skyddsfilmen på marknaden. Vi lärde oss att den PE-svartvita gummifilmen som för närvarande används inte är en laser-endast film, och materialen i limet och skyddsfilmen kommer att spridas. Laserstrålens energi leder till dålig punktering och orsakar en serie kvalitetsproblem. Därför måste filmskärningsprocessen ökas för att offra produktionseffektiviteten för att säkerställa bearbetningskvaliteten. https://www.pe-protectionfilm.com/