Rollen av rostfritt stål skyddsfilm

- Jul 01, 2020-

Graden av skydd av den rostfria skyddsfilmen för stålplåten är självklar. I allmänhet är tillverkning av rostfri plåt som huvudkomponent ett effektivt sätt att förbättra produktionskapaciteten för den traditionella bearbetningsindustrin. Därför kommer användningen av den rostfria skyddsfilmen att skydda det rostfria stålet mer effektivt. Tunt lakan.

Den för närvarande använda rostfria skyddsfilm är PE svartvitt gummi film. Under förutsättning att den rostfria skyddsfilmen är oförändrad används lasermaskinens gemensamma bearbetningsparametrar för att skära av skyddsfilmen och plattan på en gång. Det vanliga rostfritt stål skärs på en gång, och det kan inte skäras på plats på en gång. Det finns uppenbarligen följande fyra brister: (1) snittet är svart; (2) punkteringen är inte slät; (3) slaggen hänger; Från ovanstående problem, gissar vi att den främsta orsaken till engångsnedskärningar misslyckande är att den svartvita PE film som används inte är lämplig för laserskärning.

Den för närvarande använda PE svartvita gummifilmen är inte lämplig för laserskärning. Under förutsättningen för upprepade bearbetningsexperiment har vi också genomfört en hel del forskning om de rostfria skyddsfilmer som för närvarande finns på marknaden, och lärt oss att de svartvita gummifilmer som vi för närvarande använder inte är laserspecifika filmer, och limmets material och skyddsfilmen kommer att spridas. Laserstrålens energi leder till dålig punktering och orsakar en rad kvalitetsproblem. Därför måste filmskärprocessen ökas för att offra produktionseffektiviteten för att säkerställa bearbetningskvaliteten.

Därför är vår lösning att byta till en ny typ av rostfritt stål laser skyddsfilm, och sedan justera laserutrustning parametrar och förbättra bearbetningstekniken enligt egenskaperna hos laser special skyddande film.https://www.pe-protectionfilm.com/