Rollen som skyddsfilm av rostfritt stål och dess borttagningsmetod

- Aug 12, 2020-

Syftet med den rostfria stålskyddsfilmen är att skydda stålplattan från förorening, korrosion och repor under produktion, bearbetning, installation under dekoration och lagring av lagring, och att skydda den ursprungliga släta och glänsande ytan, vilket förbättrar produktkvaliteten och marknadens konkurrenskraft . Den rostfria skyddsfilmen är gjord av speciell polyetylenplastfilm som basmaterial, ett tvärbundet akrylharts som vidhäftningsmedel och bearbetas av flera speciella tillsatser.

Den rostfria skyddsfilmen är mjuk i naturen, god vidhäftning, lätt att fästa, lätt att skala, skala utan resterande lim. Användningsområdena för rostfritt stålskyddsfilm är inte bara rostfritt stålplattor, utan också aluminiumplattor, aluminiumlegeringsprofiler, plaststålprofiler och dörrar och fönster, aluminiumkompositpaneler, fluorkolpaneler, spegelpaneler, sandwichplåtar i stål, eldfasta paneler, dekorativa paneler, plexiglaspaneler, PS, PE, PVC-paneler, solpaneler, säkerhetsdörrar, skyltar, belagt glas, avancerade möbler, avancerade hantverk, elektriska skåp, dataskal, bilindikatorer, golv, hushållsapparater skal, instrument och mätare, och andra produktytor som behöver skyddas i olika fält använder.

Rostfria stålprodukter är mycket vanliga i vårt dagliga liv, så det finns många typer av rostfritt stålskyddsfilmer för rostfritt stålprodukter, men det mest använda och bäst är husdjurskyddsfilmen, som har ett stort inflytande på marknaden. Det finns tre viskösa alternativ för skyddsfilm av rostfritt stål, vi kan välja efter behov.

Den rostfria skyddsfilmen har en ljusöverföring på mer än 95%, hög ythårdhet, väderbeständighet, temperaturbeständighet, låg temperatur, bra adsorptionskapacitet, ingen klädytor, ingen limrester, vilket ger människor en uppfriskande och behaglig känsla och förhindrar direkt kontakt med föremålets yta. Förhindra att ytan repas och kommer inte att skapa bubblor i beläggningen.

Det finns många sätt att ta bort den skyddande filmen av rostfritt stål. Aceton kan användas. Mängden är liten och grundlig. Det bästa är att det kan ta bort dessa resterande tandkött mycket snabbt och enkelt, vilket är bättre än att strö. Eller torka av den med en pappershandduk doppad i lite alkohol och gnida den rostfria skyddsfilmen några gånger för att rengöra den.

Du kan också använda nagellackborttagningsmedel för att ta bort den rostfria skyddsfilmen. Användningen är densamma som alkohol och aceton, och effekten är också mycket god. Nagellackborttagaren kräver inte kvalitet, bra eller vanliga är bra, så länge de kan ta bort all nagellack. Med handkräm, riv först bort de tryckta produkterna på ytan och tryck sedan på lite av handkremen på den. Gnid det sakta med tummen. När du har gnugit ett tag kan du gnugga bort kvarvarande lim på den rostfria skyddsfilmen. Bara sakta ner. Handkräm är ett slags fett och dess egenskaper är oförenliga med lim.

Du kan också använda bananvatten. Det var ursprungligen ett industriellt medel som användes för att ta bort färg, och det är också lätt att köpa. Metoden är densamma som alkoholaceton. Använd en varm handduk, skrapa med ett rakblad och radera skyddsfilmen i rostfritt stål.https://www.pe-protectionfilm.com/