Rollen av ytskyddsband och dess materiella krav

- Nov 23, 2018-

Ytskyddsspolen kan användas inom bilindustrin. På grund av bilens utformning är vissa delar av bilen mycket mottagliga för mekanisk skada och repor. Efter färgskador kommer rostproblemet att orsakas av den långsiktiga skadorna. Ytskyddsspolen kan enkelt och effektivt skyddas. Den nya bilen är alltid i utmärkt skick; Det ultratunna, slitstarka och nästan osynliga ytskyddsspolen är lämpligt för de sårbara delarna av fordonet.

Ofta använda känsliga ytor kan skyddas permanent med ytskyddsbanden, såsom frakt, förpackning, mat, tryck, plast, aluminium och textilindustri. Det kan minska ljudet, har utmärkta glid- och smörjegenskaper etc. Dessutom är ytskyddsspolen ett tejp som skyddar ytan vid transport av dekorativa plattor, plastplattor, belagda plattor, plåtar av rostfritt stål, aluminiumplattor och liknande .

Efter det att det är nödvändigt att användas med artikeln lämnar det tryckkänsliga limet inte kvarvarande lim på artikeln, förorenar inte ytan som ska vidhäftas, korroderar inte, orsakar inte kemiska förändringar på ytan som ska bindas, och har utmärkt väderbeständighet. Som materialet hos ytskyddssubstratsubstratet används polyvinylklorid, polyeten, polypropen, polyester, papper eller liknande. De tryckkänsliga lim som krävs varierar beroende på användningsform. Det kräver inte vidhäftning som ett typiskt tejp, och det kräver enkel avskalning efter användning.

Därför är en ytskyddande tejp ibland fäst vid ett föremål för att utföra plastbearbetning, såsom borrning, skärning, böjning och vridning av föremålet. Vid denna typ av bearbetning väljs den använda tejptejpen från en plastfilm med stor förlängning och en god rivstyrka som ett substrat.http: //www.pe-protectionfilm.com/