Mjukheten och skyddet av aluminiumprofilens skyddstejp

- Nov 27, 2018-

Aluminiumprofilens skyddstejp är konstruerad för att motstå solens exponering för bilytan, metallytan, aluminiumskyddet, skyddsfilmen och dess huvudsakliga användning vid användning av aluminiumprofiler, plattor, metaller, bildeldar, paneler etc. ytan skyddar ytan mot solskyddsmedel och repor.

Aluminiumprofilens skyddstejp används huvudsakligen för att undvika repor vid hantering, transport, bearbetning och installation. Det är vackert och anbringat. Efter att byggnadsoperationen är klar kommer den att slits av. Om det inte åldras, kommer det att påverka utseendet och det är inte lätt att riva av. Det är inte särskilt allvarligt. Hårtork, bara blåsa ditt hår, du kan prova det. Använd inte rengöringskula eller stålborste för att undvika att aluminiumet oxideras. Särskilt skyddande tejp för aluminium yta, färg mjölkvit, svart, svart och vitt.

Aluminiumprofilens skyddstejp har mjuka egenskaper, bra vidhäftningsförmåga, lätt vidhäftning, lätt peeling och ingen peeling. Den största fördelen med PE-skyddsfilm är att den skyddade produkten är fri från föroreningar, korrosion, repor och skydd av den ursprungliga släta och glänsande ytan under produktion, bearbetning, transport, lagring och användning, vilket förbättrar produktkvaliteten och konkurrenskraften på marknaden. http://www.pe-protectionfilm.com/