Lösningen av luftbubblan i skyddsfilmen och dess antioxidationsförmåga

- Jul 29, 2020-

Vid tillverkning av skyddsfilmen är dess material tillverkade av mycket miljövänliga material, vilket inte kommer att orsaka allvarliga kemiska föroreningar av de skyddade produkterna under användning. Skyddsfilmen som använder pe och andra material i viss utsträckning Det kan förhindra dess sekundära föroreningar och den kan absorberas av marken när den återvinns på återvinningsplatsen eller direkt begravd.

Den skyddande filmen gjord av sådana material kan användas som en plastfolie. Det är mycket säkert och hygieniskt under användning. Det kan användas med förtroende, främst eftersom dess antioxidationsförmåga är mycket stark. Det kan förhindra att bakterier i livsmedlet kommer i kontakt med syre i omvärlden och upprätthåller den ursprungliga friskheten till en viss grad.

Inom teknik och elektronisk produktutrustning kan man säga att skyddsfilmen är den mest använda platsen. Denna skyddande film betonar att det egna materialet måste vara tydligt och hållbart. Dessutom är kostnaden för skyddsfilm inte hög, så priset är inte högt. Konsumenter kan välja att köpa skyddande filmer med förtroende och kommer inte att orsaka ekonomisk börda.

Under normala omständigheter kan korrekt användning av dess skyddande film förlänga produktens livslängd i viss utsträckning. Även när produkten är slut, är maskinen fortfarande densamma som den nya. Vissa människor gillar inte att tänka på det längre. De produkter som används säljs som begagnade. Då är produkterna noggrant skyddade av skyddsfilmen, även om de är begagnade, fortfarande samma som de nya, och de kommer säkert att lägga mycket till den smidiga försäljningen av produkterna.

Om det finns bubblor i den skyddande filmen under produktionsprocessen, måste vi välja lämplig bläck och förbättra kvaliteten på dess beläggning, vilket är särskilt viktigt för valet av torr komposit vitfärg, och dess påverkan är mångfaldig. Förbättra limets vätbarhet till filmen, förbättra defekterna vid lokal dålig limning; öka beläggningsmängden; öka temperaturen och trycket på kompositvalsen, använd en slät rulle; minska komposithastigheten för att öka vätningstiden och limtiden; välj bra vätbarhet och förvärm limet.https://www.pe-protectionfilm.com/