De tekniska egenskaperna för mattan skyddande film

- Mar 30, 2018-

Enligt den aktuella applikationen används mattor som skyddande film huvudsakligen i hushållsmattan (fibermatta, dekorativa mattor.) Och automatisk matta. Färgen för mattan skyddsfilm är många, såsom transparent, gul, grön, vit, blå. De kan också utformas enligt kundens krav eller det medföljande provet.

De viktigaste tekniska egenskaperna hos mattfilmfilmen är följande:

1, Krav på limningstest: i praktiken bör mattfilm vara lätt att klistra in från ytan och lämna ingen rester. Med böjning 90 grader bryts inte filmen och faller av. Efter att ha tappat bort filmen borde den inte lämna några rester.
2, Laddningstest: 70kgs laddning i 48h, filmen har inga rester kvar.
3, Konsekvent temperatur och luftfuktighetstestning: Under temperaturen 50 grader och fuktighet 90% i 48h, kommer mattan skyddsfilm att hålla fast på ytan. Vid avskalning av filmen har den ingen rester på ytan.

Jämfört med andra typer av skyddande film har mattor med skyddande film högre viskositet för mattytan. Mattans yta är annorlunda med andra ytor. Den vanliga viskositeten kan inte hålla fast på mattan. Så mattor skyddsfilm kommer att vara mycket hög och god viskositet.

http://www.pe-protectionfilm.com/