Användningen för PE PROTECTIVE FILM

- Aug 08, 2018-

1. Hårdvara industrin: datorväska, galvaniserad plåtstämpling, aluminiumplåt, rostfritt stålplåt, titanplatta, plastplatta, glasplatta, solpanel och så vidare.

2. Fotoelektrisk industri: LCD-skärm med flytande kristall, bakgrundsbelysning, kall ljusfilm, membranomkopplare, mobilskärm och så vidare.

3. Plastindustri: ABS, PP formsprutningsprodukter, PVC-ark, akrylplåt, instrument, plastlins, sprayfärg ytskydd och så vidare.

4. Tryckindustri: PVC, PC-bräda, aluminiumskiva, film och annat tryckt typskylt ytskydd etc.

5. Ledning och kabelindustri: Skyddet av axelmonterad koppartråd, halvfabrikat, färdiga produkter och rullade produkter kan effektivt förhindra dammförorening och ha antioxidation och anti-smutsiga effekter.

6. I elektronikindustrin är det i allmänhet nödvändigt att använda de färdiga och halvfabrikat som är skyddade, och det är inte lätt att repa och skadas på monteringslinjen!

7. Mobiltelefon digitala industrin, mobiltelefonfilm, även känd som kosmetisk film för mobiltelefoner, mobiltelefonskyddande film, är en kall film som kan användas för att ladda mobiltelefonens kropp och skärm.

http://www.pe-protectionfilm.com/

企业微信截图_20180808153625.png