Användningsegenskaperna och klassificeringskraven för aluminiumplåtblå skyddsfilm

- Jun 21, 2019-

Som en plastfilm används aluminiumblå skyddsfilm kontinuerligt eftersom den är energibesparande och miljövänlig och eftersom den är frisk och föroreningsfri. Faktum är att det finns många klassificeringar om plastskyddande film.

Aluminium blå skyddsfilm Det är ett plastbaserat material. När den utvecklas kan den användas som ett paket efter utskrift. Dessa skyddsfilmer är i allmänhet fuktsäkra och lufttäta, och de är tuffa och vikbara, och är även transparenta i utseende och slät i ytan. Den skyddande filmen används som en skyddande produkt för att bättre visa produktens form och färg. För att bättre förstå plastfilmen bör vi också veta klassificeringen av skyddsfilmen. Materialen har utvecklats från PP-material till AR-material i flera år och har godkänts av ett stort antal kunder. Om uppdelad enligt syftet kommer det generellt att finnas olika skyddsfilmer. Till exempel, digital produkt skyddande film, hushållsskyddande film eller livsmedelsskyddande film och så vidare. Varför dessa skyddsfilmer kan användas i stora mängder, främst på grund av att skyddsfilmindustrin har utvecklats snabbt med förbättring av människors levnadsstandard.

Användningsegenskaperna för aluminiumplåtblå skyddsfilm

Det är en färglös, luktfri film och den uppvisar ett genomskinligt tillstånd, vilket också är ett giftfritt isolerande material. Med miljöskyddskraven används denna skyddsfilm kontinuerligt i förpackningspåseindustrin. Den kan också användas som matväska och kan även användas för att skydda en mängd behållare. PE är ett inert material, vilket gör utskriften svår. Vi måste bearbeta den när den används, så att den kan skriva ut bättre resultat. I allmänhet bör PE-skyddsfilmen uppfylla kraven för viss viskositet så att den lätt kan avskalas. Vid användning har skyddsfilmen gott motstånd och kan användas i upp till sex månader eller ett år. Det kan uppfylla våra krav bra när det gäller livslängd. Det har också utmärkta mekaniska egenskaper och kan uppfylla användarens draghållfasthet och töjningskrav.


pe-protectionfilm.com