Användningen av elektrostatisk skyddsfilm i aluminiumförpackningar

- May 08, 2018-

Elektrostatisk skyddsfilm används ofta i förpackningar av aluminiummaterial, de vanligaste gummiplattorna, kopparmaterialen, elektroniska komponenter och byggmaterialprodukter, och i skruvarna är glasfibrer, sladd och slangar och andra olika delar. Användningen är också vanligare , det finns ett bredare utbud av dator och möbler och andra instrument.

Den elektrostatiska skyddsfilmen i egenskaperna av flera punkter:

För det första är elektrostatisk skyddsfilm relativt bra i seghet:

Eftersom den elektrostatiska skyddsfilmen kan motstå kraftskraften hos den sprayade guldsanden, som kan nå minst 6-8 kg, kan den effektivt skydda de bearbetade föremålen och förhindra att de bryts ner.

För det andra är elektrostatisk skyddsfilm mer måttlig i viskositet:

Elektrostatisk skyddsfilm kan vara mycket fäst och fast vidhäftad på glasskroppens yta, och efter slutet av hela processen kan den avlägsnas direkt, kommer inte att brytas på grund av skarp och tunn men kommer inte att lämnas bakom på grund av riva på objektets yta;

För det tredje framträder elektrostatisk skyddsfilm inte degummerande fenomen:

När den statiska elektriskt skyddsfilmen fastnar på ytan av glaset och hela processen är klar, när skyddsfilmen rengörs, kommer det bearbetade glasets yta inte att visa några spår av lim och ytan på produkten kommer att vara mer slät och vacker;

Fjärde, elektrostatisk skyddsfilm har god vidhäftning och väderprestanda:

Efter att ha använt den elektrostatiska skyddsfilmen under en tidsperiod är det ingen uppenbar förbättring i vidhäftningskraften, och det är mycket lätt att skala av det. Det viktigaste är att efter att ha tagit bort filmen saknas lim kvar på produktens yta. , Och effekten av bindning är fortfarande relativt bra.

Eftersom den elektrostatiska skyddsfilmen har utmärkta vidhäftningsegenskaper för materialet som ska skyddas, när materialet bearbetas eller transporteras, är den elektrostatiska skyddsfilmen absolut fri från något krullning eller fallande, vilket också är en elektrostatisk skyddsfilm. Utmärkt prestanda egenskaper; elektrostatisk skyddsfilm är huvudsakligen inert mot ytan av materialet som skyddas.

www.pe-protectionfilm.com