Användningsprocessen för sandwichpanelets ytskyddsspole

- Feb 08, 2018-

Sandwichpanelen behöver också skydda ytskyddsband som annan metallyta. Det är utformat enligt egenskaperna hos sandwichpanelen. Vad är materialet och processen vid framställning av denna typ av skyddstejp
 
Blåsfilmen är den väldigt viktiga processen vid framställning av sandwichpanelens ytskyddsspån. Maskinen kallas blåsmaskin. Huvudprincipen är att värma och smälta råmaterialet av polyeten. Processen kommer direkt att bestämma filmens kvalitet.


Kvaliteten på Sandwichpanelens ytskyddstejp har ett direkt samband med råmaterialet av polyeten. Filmens prestanda har ett nära samband med teknikparametern. Så vi måste uppmärksamma parametrarna när vi blåser filmen.
 
I samband med tillverkningen av sandwichpanelens ytskyddsspärr bör vi vara mycket stränga med driften för att hålla högkvalitativa varor. Det nya högkvalitativa råmaterialet kommer att hålla ytan jämn och färgen mycket ren. Den djupa teckningen av filmen kommer också att vara stark.


Sandwichpanelens ytskyddsband tillverkas huvudsakligen av råmaterialet polyeten och akryl tryckkänsligt lim. Limet är miljömässigt och har hög kvalité av limstyrka.
 
Sandwichpanel med ytskyddstejp har vindskydd. Olika ytor behöver olika tjocklek och limhållfasthet. Så vi måste välja lämpligt skyddstejp efter jämförelse.

Pre-Painted Metal PE Protection Film.jpg

www.pe-protectionfilm.com