Transparens och hög viskositet av Blå Skyddsfilm För Aluminiumplatta

- Jan 23, 2019-

Den blå skyddsfilmen av aluminiumplåt tillverkas genom att tillsätta blått pigment till den ursprungliga filmen genom att blåsa det transparenta plastriset och sedan framställas genom beläggningsteknik, applicering av oljigt lim eller vattenbaserat lim. Generellt uppdelad i två typer är en vattenfärg PE-blå skyddande film, och den andra är PE-blå skyddsfilm med oljeleg. Den blå PE-skyddsfilmen är värd för PE-skyddsfilmens prestanda. Den blå PE-skyddsfilmen är tillverkad av en speciell plastfilm av polyeten (PE). Enligt densiteten är den uppdelad i högdensitetspolyetenskyddande film, mediumdensitetspolyeten och låg. Densitetspolyeten. Den blå skyddsfilmen är för närvarande den vanligaste skyddsfilmen på marknaden.

Den största egenskapen hos den aluminiumblå skyddsfilmen är blå, vilket bestäms av marknaden och användarpreferenser. Vid långvarig användning av skyddsfilm, när det gäller några speciella produkter, är den blå skyddsfilmen mycket bättre än den genomskinliga skyddsfilmen och är lätt att identifiera. Efter att vissa produkter har fästs med en genomskinlig skyddsfilm är det omöjligt att skilja var filmen är belägen, vilket leder till arbetarens svårighet att öppna den genomskinliga skyddsfilmen och minska produktionseffektiviteten.

En annan egenskap hos den aluminiumblå skyddsfilmen är att den kan täcka produktens brister och förhindra att produkten påverkar försäljningen på grund av brister. Samtidigt använder den blå djurskyddande filmen huvudsakligen blå polyesterfilm som substrat. Färgen på produkten är lätt att känna igen. Det är en vanlig genomskinlig skyddsfilm i livet. Dess tjocklek är i allmänhet mellan 50um-125um och viskositeten är också lågviskositet. Klibbig och hög viskositet. Huvudsakligen anti-wear, anti-scratch, dammtät, med hög temperaturresistens, ingen rest, god vidhäftning, repfasthet, hög glans, bra styvhet, bra väderbeständighet (hög temperatur / hög luftfuktighet / lösningsmedel) etc.

 

https://www.pe-protectionfilm.com/