Förstå inspektion av självhäftande skyddsfilm för fönster

- May 24, 2019-

Den självhäftande skyddsfilmen för själva fönstret är ett av de vanliga och lättanvända materialen. När du använder skyddsfilmen tror många att det bara är nödvändigt att applicera en skyddsfilm, så att det inte kontrolleras om föremålet är rent eller inte rengjort. Klistra in det direkt. Detta påverkar faktiskt inte den självhäftande skyddsfilmen för fönster, men det kommer inte att vara ren förr eller senare, det kommer att finnas några negativa effekter, till exempel att den skyddande filmen inte är helt stängd eller att vissa föremål är förgängliga och förstör objekt.

Fuktighet är ett stort problem. Den självhäftande skyddsfilmen för fönster är inte ventilerad. Om objektet fortfarande är vått, är det inte bra inuti. Den skyddande filmen är svår att sprida vattnet inuti, eller utsidan är överhettad. Kommer att "ångas".

När skyddsfilmtillverkaren producerar självhäftande skyddsfilm för fönster, kombineras den trasiga skyddsfilmen och rullan säljs till kunden. När du hittar den här skyddsfilmen bör du skriva ner tillverkaren. Om du får det igen kan du begära en avkastning.

www.pe-protectionfilm.com