Användning och egenskaper hos skyddsband för aluminiumkompositpanel

- Jan 14, 2019-

Skyddsband av aluminiumskompositbräda avser en ytskyddande tejp, huvudsakligen en filmtejp som används för ytan av aluminiumskompositbräda för att förhindra repor, damm eller annan skada. Skyddsbandet i aluminiumkompositbräda kan spela rollen som tillfälligt skydd för att skydda ytan på alla delar av aluminiumskompositbrädesprodukten från att vara ren och felfri.

 

Skyddsbandet av aluminiumkompositbräda är vanligtvis tillverkat av polyvinylkloridfilm som basmaterial och är tillverkat av speciellt tryckkänsligt limmaterial. Det har karaktären att lätt riva, ingen rester, god bearbetbarhet och god vidhäftning. Det förhindrar slitage och minskar skador på föremål.

 

Vid tillverkningsprocessen förstärks den torkade aluminiumskompositskyddsremsan först i en rulle och skärs sedan för att erhålla olika specifikationer för produkten. Valet och användningen av denna produkt bör generellt baseras på den produkt som skyddas. Efter att ha valt lämplig produkt bör det noteras att det är bäst att använda lamineringsmaskinen för att göra överdragen av aluminiumskompositbräda för att uppnå bästa resultat.