Användning av skyddsfilm av rostfritt stål

- Mar 21, 2020-

1: Balanserad tårskyddsfilm. Det finns många typer av rostfritt stålskyddsfilmer, stora och små. Det är nödvändigt att balansera tårskyddsfilmen när den används för att säkerställa skyddsfilmens enhetlighet. I processen att riva den skyddande filmen är den som ett tunt pappersskikt. Om den slits öppet ojämnt är det lätt att bryta eller förlora skyddsfilmens klibbighet, och den tunnas ut på vissa ställen.

2: Stick det på rostfritt stål, riv inte det för mycket, använd det så mycket som möjligt, klistra det på rostfritt stål och klistra det sedan på rostfritt stål med lite kraft. Tryck inte på eller vidrör det för hand under perioden.

3: Fixa skyddsfilmen. Hur fixar du det rostfria stålet när det är helt täckt av skyddsfilmen? Här är några sätt. Tryck först ordentligt på änden av skyddsfilmen; för det andra, klistra fast det med transparent lim.

Ovanstående är användning av skyddsfilm av rostfritt stål. Korrekt användning är det bästa valet för långvarig användning av skyddsfilm. https://www.pe-protectionfilm.com/