Vilka är fördelarna med att använda PE-skyddande film för laminatgolv

- Dec 19, 2018-

Den så kallade PE-skyddsfilmen för laminatgolv avser en skyddande film speciellt konstruerad för laminering av golvytan. Färgen på serien av skyddsfilmer är valfri, och de vanliga är svartvita, mjölkvita, transparenta, blåa, transparenta och liknande. De specifika specifikationerna kan anpassas enligt användarens krav och mönstret kan skrivas ut på det. Produkten har stabil viskositet, lätt att använda, lätt att riva och lätt att hålla fast, ingen rester.

 

Användningen av PE skyddsfilm för laminatgolv gör det möjligt att skydda skyddade laminatgolvprodukter effektivt från kontaminering, korrosion, repor etc. under bearbetning, transport eller förvaring. Och kan upprätthålla den ursprungliga smidiga och glänsande ytan på produkten, vilket förbättrar produktkvaliteten och konkurrenskraften på marknaden.

 

Samtidigt som golvbeläggningen skyddar PE skyddsfilmen med laminatgolvet förhindrar sanden under dekorationen att skrapa marken och samtidigt effektivt förhindra den färgade vätskan som färg och färg från att droppa av tegelytan, vilket resulterar i markförorening. Kort sagt kan användningen av PE-skyddande film för laminatgolv hjälpa användare att kraftigt minska förluster och säkerställa produkternas kvalitet och värde.