Vilka är kännetecknen för Carpet Film applicator?

- Mar 15, 2019-

Carpet applicator skyddar inte bara produktens yta under bearbetning, mekanisk bearbetning, transport, montering, lagring etc. men förbättrar även produktsiktigheten genom att skriva ut ett varumärke på dess yta. Mattfilmapplikatorn är tillverkad av polyeten som ett substrat, belagt med tryckkänsligt oljelim eller vattengel; inklusive transparent film; opaliserande film; svartvitt film; blå film; svart film; grön film och liknande.

Mattafilmapplikatorn har tryckbarhet, kan skriva ut varumärken på filmens yta, företagslogotypen och har också hög vidhäftning. anti-piercing och penetration funktion; lätt att varva ner; lätt att riva och lätt att skala, ingen rester. Mattfilmapplikatorn är lämplig för pekskärmar av mobila elektroniska produkter, glaslinser, olika paneltillverkning och ytskydd för levererade produkter.

Carpet applicators används ofta för att skydda ytmaterial och förhindra statisk elektricitet vid tillverkning av FPC, PCB och elektroniska komponenter. I själva applikationsprocessen kan mattafilmapplikatorn inte skära av dammet, och har utmärkt tryckfunktion och utmärkt användningseffekt.

https://www.pe-protectionfilm.com/