Fördelar och krav på fönsterskyddande film

- Mar 21, 2019-

Fönsterskyddsfilmen kan förhindra vandalism och tjuvar under drift, och den är explosionssäker och stötsäker. Den inre ytan av det arkitektoniska glaset kan effektivt förhindra naturkatastrofer och konstgjorda skador under drift, vilket därmed bildar ett osynligt skyddsnät i viss utsträckning. Minska personskador, skydda egendom och till och med byta hemskyddet. Det är också möjligt att fixera det trasiga glaset på plats för att minska explosionseffekterna och minska personskador.

De huvudsakliga skyddsmaterialen som mjukgörare och anti-agingmedel som tillsätts till fönsterskyddsfilmen under produktionsprocessen är toxiska. Mjukgörare i dagligen använda polyvinylkloridplaster använder huvudsakligen dibutyltereftalat och ftalsyra. Såsom oktylester är dessa kemikalier giftiga och oljan i maten är lätt att lösa upp mjukningsmedlet "etylammonium" i plastfolien, vilket har en stor destruktiv effekt på det mänskliga endokrina systemet och kommer att störa kroppens hormonmetabolism.

När fönsterskyddsfilmen drivs kommer polyvinylklorid (PVC) -produkten innehållande blysaltantioxidanten att utsättas för bly i kontakt med etanol, eter och andra lösningsmedel. När den blyhaltiga polyvinylkloriden används som livsmedelsförpackning och uppfyller fritters, stekta kakor, stekt fisk, kokta köttprodukter och tårtaxter, kommer blymolekylerna att diffunderas i fettet, så PVC-plastpåsar kan inte användas. Innehåller oljiga livsmedel.

www.pe-protectionfilm.com