Vilka är de utmärkta egenskaperna hos silikonmönsterskyddande film?

- Mar 23, 2018-

I jämförelse har silikonmönsterskyddande film fördelarna med god ljusöverföring, hög temperatur och brandmotstånd, enkel rengöring och lång livslängd. Och den här skyddsfilmen för silikonmöbler har även en liten repningsfunktion, och har strålskydd, i linje med moderns krav på grönt hälsofunktion och så vidare.

Huvudegenskaperna hos silikonmönsterskyddande film kan sammanfattas som:

1, silikonmöbler skyddsfilm har en bra genomskinlighet, vilket kan vara en bra bild av möbler yta linjer och färger, och kan skydda möblerna som permanent ny färg.

2, silikonmöbler skyddsfilm har en bra värmeisolering och har en stark slitstyrka. Därför behöver vi inte oroa oss för repor på ytan eller bränna ut färgen vid användning av möbler.

3, silikonmöbler skyddsfilm har också en bra förmåga att dekontaminera, ytan är mycket jämn, bra viskositet, ingen rörelse, ingen klibbig olja, lätt att rengöra. Med andra ord kan det ge gott ytskydd till möblerna utan att påverka möblerna sanna färg och möblernas prestanda. Det är berömt som det bästa skyddet av möbler.

Så vad är silikonskyddande film? Faktum är att denna produkt är gjord av högkvalitativa polymerer med god genomskinlighet och en kombination av ädelmetaller (som silver) och indiumoxid. Ytterskiktet är gjord av transparent akryl och är väldigt tuff. Den silikonskyddande filmen som produceras på detta sätt har hög grad av genomskinlighet och värmeisolering, och ytan är mycket slitstark.

http://www.pe-protectionfilm.com/