Vilka är styrka och djupeffekter av glasskyddsfilmen?

- Oct 07, 2020-

När glasskyddsfilmen är stansad måste ytmaterialet och limet skäras igenom. I teorin är stanspappersmaterial ett heltäckande resultat av verktygsskärning och pappersfraktur. Det vill säga att skäreggen också skär papper. Pressa till båda sidor, så, relativt sett, är pappersmaterialets skärprecision inte särskilt hög. När man analyserar prover ser man ofta att vissa etiketter har grader. Detta beror på att materialet är relativt tjockt och naturligt trasigt.

Glasskyddsfilmen är baserad på pappersliknande materials stansningsegenskaper, och med tanke på slitaget på bladet är vinkeln på det plana skärbladet hos PE-skyddsfilmstillverkaren 52 °, förutsatt att vinkeln är stor och deformationen av materialet är stor. Det vill säga att den horisontella tendensen hos diskrimineringsstyrkan kommer att förvärra fenomenet för materialdiskriminering. Eftersom de flesta av filmmaterialen är tuffa och inte går sönder naturligt, är det inte lämpligt att skära igenom två tredjedelar av tjockleken. Den måste skäras helt igenom eller genom fyra femtedelar av tjockleken, annars skalas den av tillsammans med etiketten när den släpps ut.

Styrkan på glasmaterialets ytmaterial beror på ytmaterialets tjocklek, fiberstruktur (polymer) och dess egen fuktighet. Vid skärningsprocessen av PET-skyddsfilmmaterial är en viktig faktor relaterad till ytmaterialet hastigheten på avfallet. Ju högre luftfuktighet, desto svagare är styrkan hos PE-skyddsfilmstillverkarens' s material efter att ha varit fuktigt och sedan kan det dras av efter behag eller till och med avfall.

När glasskyddsfilmen används, kommer ytmaterialets tjocklek att påverka direkt skärningens djup. Ju tjockare materialet under användning, desto mer skärning blir det. Eftersom ju tjockare material, desto större skärningstolerans och desto mindre är chansen att skära igenom bottenpapperet. Relativt sett är materialet tunt och defekten att skära igenom bottenpappret slumpmässigt uppträder. Https://www.pe-protectionfilm.com/