Vad är tätheten av gemensamma PE filmer?

- Sep 08, 2018-

PE film, d.v.s. polyetenfilm. Polyeten plast är indelade i hög densitet, medelhög densitet och låg densitet. Generellt är tätheten av linjär lågdensitetspolyeten 0,91 till 0.965 g/cm 3 (g/cm 3).

Polyeten med låg densitet

Dess täthet är om 0,92 g/cm3. Polyetenfilm har bra insyn och värmeförsegling egendom, kan vara vattentät och fuktsäker; låg draghållfasthet, stor draghållfasthet töjning, lätt att rynka, film nedan 0,03 mm, spänning kontroll ska vara små, och spänningar överallt det bör vara konstant, särskilt när uppvärmd, det är mer lätt deformerad, vilket gör det svårt att färg. Vid torkning, bör film yttemperaturen inte därför för högt (inom 550C). Enligt olika filmbildande processer, det kan delas in i blåst film (IPE), gjuten film (CPE), låg skummande film och så vidare. Draghållfasthet och öppnandet av IPE filmen är bättre än filmen CPE. Det kan användas som en mat-väska eller en resegarderob för främre utskrift. Tjockleken på CPE filmen är enhetlig, ytglans, öppenhet och värme tätningsförmåga är bättre än PE, och kan skrivas ut på framsidan och baksidan. Produktionskostnaden är dock hög. CPE film används främst som det inre skiktet av sammansatta väska och förpackning av kosmetika, pickles och kakor; låg skummande film har bra dekorativa egenskapen, tjock konsistens, inte lätt att sträcka och deformera, och är tryckt på framsidan, används för nyår målning, varumärke och hand väska.

Medel densitet polyeten

Dess täthet är mellan 0,93 och 0,94 g/cm3 och dess prestanda är mellan hög densitet och polyeten med låg densitet.

HD-polyeten

Densiteten är mellan 0.94 och 0.965 g/cm3. Högdensitetspolyeten filmen har bättre värmebeständighet och mekanisk hållfasthet än polyeten filmen, och har en liten drag töjning, och filmtjockleken är generellt 0,03 mm eller mer, men insynen är dålig. Det är tryckt på framsidan och används främst som en väst-väska, en sopsäck och liner väska.